Отображение 129–136 из 203
Контейнери для їжі придумали відносно недавно. Цей винахід розцінюють, як унікальний і, безумовно, неймовірно корисний для людства. Судочки для зберігання їжі часто виготовляють з поліпропілену та полістиролу. В залежності від матеріалу варіюють і умови їх експлуатації. Перший варіант оптимально підходить для заморозки та зберігання харчових продуктів у холодильнику. Другий же може бути використаний для розігріву харчів у мікрохвильовці, бо здатен витримати навіть високі температури.
Доволі часто зустрічаються контейнери, що укомплектовані кришкою. Їжа буде довше зберігатися, якщо з-під неї викачати повітря. Пластикові судочки для зберігання продуктів купують куди охочіше, ніж скляні банки, адже вони більш зручні та надійні. Лотки мають невелику вагу і випускаються з різною кількістю секцій. В інтернет-магазині Леонікс ви можете купити судочки для зберігання їжі та заморозки продуктів на одне, два чи три відділення. Вони відмінно підходять для комплектації сніданку та обіду. Вироби відрізняються:
Пластикові судочки використовуються в подорожах або ж для перенесення їжі до школи чи на роботу. Також їх часто пристосовують для зберігання різноманітних деталей і матеріалів. Пластикові контейнери купують в Україні, щоб зберігати приправи або, наприклад, цукерки. Вони легко миються і дуже зручні в експлуатації, нерідко примінятися для розігріву їжі в мікрохвильовках.
Пластикові лотки, в залежності від матеріалу, можуть використовуватися багаторазово. Останній здатен вбирати сторонні запахи, тому судочки не рекомендується замочувати у мильному розчині. Після миття їх слід ретельно просушити, а згодом можна закрити кришкою. В залежності від того, з чого був виготовлений контейнер, термін його служби часом складає до 6-8 років, звісно за умови дотримання правил експлуатації.
Харчові контейнери з пластику мають підвищений попит. Вони відрізняються кольором та розміром, а також формою. Вона буває:
Контейнери виготовляються з 7 типів пластику. Тип 1 – ПЕТ або ж поліетилентерефталат – безпечний матеріал, з якого часто роблять посуд для одноразового використання. Справа в тому, що його поверхня здатна накопичувати бактерії, від яких дуже складно позбавитися під час миття. Саме з цієї причини пляшки з-під води не бажано використовувати повторно.
Тип 2 – ПЕВП. Його вважають достатньо безпечним. Матеріал має білий колір і майже не накопичує бактерій та запахів. З нього часто виготовляють ємності для молока, соку та води.
Тип 3 – ПВХ. Він реагує на підвищення температури і є небезпечним, адже впливає на гормональний фон людини. Пластик 4 та 5 типу дуже схожі, як за функціями, так і за структурою. Однак з першого часто виготовляють плівку, а з другого – пляшки й контейнери. Вони є безпечними.
Пластмаса типу 6 використовується для виготовлення одноразового посуду. Вона хоч і нагадує пластик типу 1, та має токсичні речовини в складі. А матеріал 7 типу відмінно підходить для виробництва упаковки для продуктів, адже його складові жодним чином не впливають на стан здоров’я людини.
Контейнери з харчової пластмаси – вдалий вибір для зберігання сипучих, напівфабрикатів та готової їжі на кухонних поличках, в морозилці чи в холодильнику. Вони гарно економлять місце і захищають продукти від впливу несприятливих зовнішніх факторів. Форма та розміри виробів варіюють, тож кожен може знайти свій ідеальний варіант в магазині Леонікс, щоб замовити оптову партію за приємними цінами.
© 2023 LEONIX. ALL RIGHTS RESERVED